Een website voor ZZPers en het MKB

The WP Man steunt startende ZZPers ondernemers en ZZPers die al jaren aan de slag zijn. Ik kan je voor een lage prijs écht online op de kaart te zetten. Ben je al jarenlang aan de slag ook om meer bezoekers op je site te krijgen? Maar vooral contacten want daar is je website immers voor bedoeld..

Heb je nog geen website?

Het is belangrijk dat je voor je potentiële klanten online óók goed te vinden bent. En een website of webwinkel hebt die dan bovendien ook bezoekers triggert om contact met je op te nemen, lid te worden van je sportclub of om iets te bestellen bij de online winkel. The WP Man uit ’s Hertogenbosch schrijft uitnodigende teksten voor precies de goede zoekwoorden en zoekwoord combinaties waar veel traffic op is en jij precies met de goede doelgroep te maken krijgt. Je kunt natuurlijk ook voor dure Google advertenties gaan (SEA), dan moet je site nog steeds uitstekend zijn.

Of je kiest voor een nieuwe site op een supersnelle server zodat je klant de beste beleving krijgt.

Een SEO geoptimaliseerde website scoort met gratis vermeldingen op goede posities bij zoekmachines. Dat is natuurlijk niet alleen Google, maar wel zoekt 80% van de mensen via deze zoekmachine. Als je dat heel goed doet dan sta je hopelijk uiteinelijk in de Top 3 van de eerste pagina. Als dat zo is dan krijg je 30 x zoveel bezoekers dan de andere resultaten op de eerste pagina.. En de eerste pagina is al bijzonder als je daar staat op jouw belangrijkste zoekwoord. The WP Man is creatief en bereikt vaak zijn doel.! Afhankelijk ook met de populairiteit van het zoekwoord.. Hoe groter de markt, hoe meer concurentie. Een zoekwoord zoals ”mode” heeft natuurlijk veel meer traffic dan b.v. damessjaal. zit je in een niche markt zul je een groter publiek moeten kunnen aanspreken.

Neem eens contact op met The WP Man om te sparren over je wensen en ideeën.

Portfolio van onlangs opgeleverde projecten

Contact

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top