Astra Pro theme gratis bij WP Man Litespeed hosting

Het razendsnelle Astra theme kun je als demo gratis downloaden bij templates in je WordPress CMS. De nieuwste Astra versie is geschikt voor een amp plugin voor waanzinnig snelle laadtijden op je smartphone. Dat is fijn voor de bezoekers én goed voor je posities. Hoe sneller, hoe beter! Naast het gratis Astra theme is er ook een pro versie. De Astra pro versie krijg je gratis van The WP Man bij een WP Man hosting. of je nu kiest voor de Basis Managed Litespeed hosting of voor de geavanceerde NVME hosting. vanaf €11 per maand heb je supersnelle managed hosting van The WP Man. Daarbij krijg je niet de standaard WordPress CMS maar een uitgebreidere versie met het Asta pro theme licentie ( t.w.v. $59 per jaar) én je kunt bij business hosting en NVME business hosting gebruik maken van 10 WPMudev pro plugins. Helemaal gratis, t.w.v. ($129 per jaar). Kadootje van The WP Man.

Astra Pro for free by WP Man Litespeed hosting

Een Astra Thema ofwel Template bepaalt hoe je site eruit ziet en is responsabele voor pc, tablet en smartphone. voor een optimale weergave op ieder apparaat. Een thema bepaalt ook o.a. de snelheid van je site. Astra is supersnel, dus zoekmachines geven jou dan een betere waardering. Betere posities is omzet!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top