Waarom WordPress? Waarom The WP Man?

Waarom je naar de mening van The WP Man het beste voor een WordPress CMS kunt kiezen komt vanwege vele redenen. Wat is een CMS eigenlijk? Een CMS is het bedieningspaneel aan de achterkant van de site. Hiermee maakt je de pagina’s en blogberichten. Maak je met een Woocommerce plugin een winkel van je CMS dan voer je er ook de producten in.. Je kunt er ook de layout mee veranderen door een ander thema ervoor te zetten en plugins downloaden voor extra functies. Het werkt echt eenvoudig allemaal, iedereen kan er mee overweg! Dus dat is al een hele belangrijke reden: Iedereen kan ermee overweg!

Wist je dat van alle websites wereldwijd één van de drie sites een WordPress site is. Gemaakt met een WordPress CMS.

En dat is natuurlijk niet voor niets. Een WordPress CMS is een open source applicatie waarbij iedereen mag deelnemen ter verbetering van WordPress. Zo is er in de afgelopen veel extra software geschreven om je WordPress CMS extra functies te laten uitvoeren. Met plugins kun je een stukje software eenvoudig toevoegen. Of dat nu b.v.een Yoast SEO plugin is of een Mollie plugin. Er zijn inmiddels duizenden plugins direct vanuit je CMS direct te downloaden. Er zijn vele voordelen om WordPress gratis te gebruiken, ook plugins en templates. Het nadeel van WordPress zal ik je ook gelijk vertellen! WordPress is een keus van velen en daarom liggen er altijd cybercriminelen op de loer. Om in te breken in je site. Nu kent The WP Man hosting dat gelukkig probleem niet omdat er continue de zwaarste beveiliging paraat staat om te blocken. Daarnaast is er 2 weg autorisatie. Op deze en nog meer geavanceerde beveiliging is staandaard ingebouwd.

The WP Man is goed in om jou in begrijpelijke taal te vertellen wat te doen om jouw site of winkel omzet te laten genereren

Door je site te bouwen of om je bestaande site te verbeteren. Ik kan je betere posities geven op de belangrijkste zoekwoorden. Aantrekkelijke teksten te schrijven, professionele foto’s en tekeningen maak ik voor je op verzoek. Alles wat te doen is voor meer bezoekers en omzet. Natuurlijk haal je naast de zoekmachines ook klanten en bezoekers van je social media kanalen. Leuk, maar hoe hou ik dat allemaal bij? The WP Man maakt voor jou een volledig automatisch systeem, dan kun jij doen waar je goed in bent.

Lekker relaxed én voordelig werken vanuit mijn huis in ’s Hertogenbosch.

The WP Man is een ervaren Ux en UI WordPress webdesigner die daardoor voor vriendelijke tarieven kan werken. Het uurtarief is €25 per uur waarop je zelfs nog korting krijgt zodra je meer uren gaat afnemen. Ideaal voor ZZPers die voordelig zichzelf in de markt willen zetten en voor ondernemers die naar een next level willen met de online winkel of website. Neem eens vrijblijvend contact op dan kunnen we even sparren, en voor meer informatie over The WP Man.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top