Astra Theme Pro

Wat is Astra WordPress Theme precies?

Het Astra WordPress Theme is een super populair multifunctioneel WordPress thema. Dat het Astra theme zo populair is heeft een aantal redenen. Voor Astra was er nog geen WordPress thema wat zo snel, zoekmachine vriendelijk en ook nog een zo gebruiksvriendelijk was. Brainstormforce heeft daarom een eigen thema te ontwikkelt, het Astra WordPress Theme. Dit supersnelle thema is volledig aangepast om te gebruiken met een.AMP plugin voor waanzinnig snelle laadtijden.

Met de komst van het Astra theme heeft ontwikkelaar Brainstormforce een nieuwe standaard gezet en dat zorgde er ook voor dat het Astra theme inmiddels is uitgegroeid tot een van de beste WordPress thema’s. Het thema is namelijk bizar snel, volledig zoekmachine vriendelijk en erg makkelijk in gebruik om het Astra volledig compatibel is met verschillende page builders. Het Astra Pro theme is daarom perfect om een succesvolle website of webshop te bouwen. Ga je voor supersnelle Litespeed hosting bij The WP Man dat krijg je de pro versie van Astra er gratis bij (t.w.v. $59 per jaar).

Verder is het Astra theme ook nog eens volledig multifunctioneel. Dit wil zeggen dat het thema gebruikt kan worden om alle soorten websites mee te bouwen. Het maakt dus niet uit of jij een blog, bedrijfswebsite, webshop, portfolio of fotografie website wilt gaan maken. Met het Astra WordPress Theme is het namelijk allemaal mogelijk en uiteraard weer zonder enige technische kennis nodig te hebben.

Voor niet Litespeed gebruikers: Van het Astra theme is er ook een gratis versie. Deze is alleen wel erg beperkt. Om kennis te maken met het thema kun je hier best even mee uit de voeten, maar je zult al snel tegen de limieten aanlopen. Wil je echter een serieuzere en professionelere website of webshop bouwen? Dan zul je moeten overstappen naar het Astra Pro WordPress theme, omdat hier simpelweg veel meer mee mogelijk is. Of kies direct voor supersnelle WP Man Litespeed hosting, daar krijg je de pro versie gratis. Net zolang je bij The WP Man host. Je krijgt trouwens bij onze professionele hosting nog veel meer kado zoals de Superheroes pro Plugins van WPMudev.

Astra-wordpress-theme
Een Pro activeringscode voor het Astra theme krijg je gratis bij The WP Man Managed hosting

Astra Pro WordPress Theme Review: Waarom zou jij het Astra theme moeten gebruiken?

Hierboven heb jij al erg veel nuttige informatie over het Astra WordPress Theme gelezen. Zo weet jij inmiddels wat het Astra Pro theme is, dat het een van de populairste en snelste WordPress thema’s van dit moment is en dat het volledig compatibel is met verschillende page builders waardoor je zonder enige technische kennis zelf een eigen website of webshop kunt bouwen.  Toch is dat natuurlijk nog lang niet alles. Het Astra theme is namelijk meer dan alleen super snel en volledig zoekmachine vriendelijk.

Een van de snelste WordPress thema’s

Een van de grote voordelen van het Astra Pro WordPress Theme is de snelheid. Wanneer jij namelijk zelf een eigen website wilt bouwen is de snelheid super belangrijk. Google bepaald op basis van een groot aantal verschillende factoren hoe goed jouw website gevonden gaat worden in Google. Snelheid speelt hier een erg grote rol is en daarom is het kiezen van een snel WordPress thema super belangrijk. Het Astra theme is in dit geval een erg goede keuze!

BrainstormForce heeft een aantal functionaliteiten toegevoegd om het thema zo licht en snel mogelijk te maken. Zo bevat het thema als eerste super weinig code wat zorgt voor een lichtere en snellere website. Er hoeft namelijk minder code geladen te worden en dat scheelt tijd. Zo’n licht thema als Astra theme is niet voor elk thema haalbaar, maar omdat Astra WordPress theme is gebouwd voor page builders is dit wel mogelijk!

Voordelige of zelfs gratis pro Plug-in met de Astra pro activeringscode

Lees bij Brainforce alles over je nieuwe Astro pro theme.

Naast dat het thema van zichzelf erg licht is zijn er nog een aantal andere factoren die hier invloed op hebben. Veel thema’s bevatten enorm veel functionaliteiten. In eerst instantie denk je waarschijnlijk dat dat alleen maar mooi is, want dan kun je meer. Helaas is dit toch niet helemaal waar, want elke functionaliteit maakt een website zwaarder en dus ook trager. Bij veel thema’s betekent dit dat jouw website trager wordt door functionaliteiten die je eigenlijk helemaal niet gebruikt. 

BrainstormForce heeft daarom voor het Astra WordPress Theme een speciale functionaliteit toegevoegd. Met deze functionaliteit kun jij de functionaliteiten die jij niet gebruikt uitschakelen. Wanneer je dit doet wordt de code voor die functionaliteit uit het thema verwijderd en daardoor is jouw website of webshop weer een stuk lichter en sneller. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top